Бойко Борисов остро нападна т.нар. градска десница в София, обясни

...
Бойко Борисов остро нападна т.нар. градска десница в София, обясни
Коментари Харесай

Борисов обиден на градската десница, били деца на комунисти

Бойко Борисов остро атакува така наречен градска десница в София, изясни по какъв начин народът продължава да го обича и че ромите го обичат, тъй като ГЕРБ са закарали децата им на учебно заведение. Премиерът и водач на ГЕРБ приказва при откриването ан Националната среща на партията, на която би трябвало да се направи разбор на изборните резултати. Очаквано анализът на Борисов сочи, че хората желаят ГЕРБ и че партията му не се е " пропукала ".
Много съм наскърбен от нашите приятелия, би трябвало да престанем да ги назоваваме десница. Това са някогашните деца и внуци на комунистическата номенклатура, разочарова се от деснице Борисов във връзка обстоятелството, че доста от подкрепилите Борислав Игнатов и Борис Бонев на първи тур, на баложата гласоподаваха за съперника на Фандъкова Мая Манолова. Строим с гърците, строим с турците, строим газови автомагистрали. Кое им хареса Мая повече?! Какво избраха повече от нея?! Обикалят от телевизия на телевизия, изливат компромати, продължи да разсъждава министър председателят.
После изясни по какъв начин не счита да си потегля от властта, в случай че народът не го изиска: " Аз като се усещам отговорен, давам оставка и в случай че не ме върне народът, си заставам у нас ".
Отправи и заръки към определените кметове от ГЕРБ: " Хората би трябвало да гледат, че вие милеете за тях ".
Изборите реабилитирали Делян Добрев, тъй като в Хасково жителите избрали ГЕРБ още на първи тур.
Борисов не подмина и тематиката с ромските гласове: " Понеже споделиха, че ромите доста обичали Бойко. Циганите имат право да ме обичат. Защото им вкарахме 50 000 деца да учат, а не да се учат да крадат ". Добави, че в случай че не ромите, ще затънем в отпадъци. В непорочност работят единствено роми. Метат като пчелички! В мръснте работи са единствено роми! Затова смятам, че има право да гласоподават повече за нас, отсече вождът ан ГЕРБ.
Не пропусна да захапе и Българска социалистическа партия и неглижира сигналите на левицата за репресии върху претенденти и покровители на Българска социалистическа партия. Разбрах, че госпожа Нинова е споделила, че имало репресирани хора след изборите в Благоевград и в Пазарджик. Да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е правилно, този, който си го е разрешил, ще види реакцията! Ние за Кърджали, в случай че речем да пискаме, то е знамение там, разяснява в нормалния си жанр Борисов.
И поздрави актива на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Принципа на синия цвят ни задължава да бъдем дружно, заключи водачът на ГЕРБ.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР