Бойко Борисов очевидно разбра, че е отишъл твърде далеч със

...
Бойко Борисов очевидно разбра, че е отишъл твърде далеч със
Коментари Харесай

Водачът на ГЕРБ: Лоша машина-борисовка няма!

Бойко Борисов явно разбра, че е отишъл прекомерно надалеч със скандалните промени в Изборния кодекс, с които на процедура се обезсмисля машинното гласоподаване, и даде сигнал, че е подготвен да отстъпи от тях. Това се разбра от неговото изказване на днешната му среща с парламентарната група на ГЕРБ-СДС, по време на която той се включи онлайн по Facebook. Борисов изясни на депутатите си, че няма проблем с машините и разногласието с Политическа партия и Демократична България за измененията в изборните правила би трябвало да бъде изгладен, с цел да може да се работи по най-важната цел - съставянето на държавно управление.

Вождът на ГЕРБ разгласи, че приема машините да бъдат наричани " борисовки ", както ги дефинира съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. " Ако е правилно това, което приказват, излиза, че ние сме най-демократичните и създали смяната със 100 % машинно гласоподаване ", установи той. И дообясни: " Закупени са извънредно положителни машини. Това е същото като да си купиш " Рейндж Роувър ", но водачът като е слаб, да кажеш: не е хубава машината. Машините са доста положителни и ни правят работа. Затова ние постоянно сме подддържали машинното гласоподаване. "

Това е удивителен поврат в неговото говорене, защото, откогато не е на власт, той съвсем непрестанно твърди, че устройствата се употребяват от съперниците му, с цел да правят изборни операции. " Щом са наречени от Христо Иванов " борисовки ", а той обича да ме ласкае през годините - е, неприятна борисовка няма! ", разгласи герберският лидер.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР