Бойко Борисов направи нещо като голяма сделка с ДПС и

...
Бойко Борисов направи нещо като голяма сделка с ДПС и
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов направи голяма сделка с ДПС

Бойко Борисов направи нещо като огромна договорка с Движение за права и свободи и тя не е подмолна с ангажименти. Все едно им сподели - ето, аз избавям Движение за права и свободи, само че в случай че обичате... И те обичат. Това разяснява социологът Андрей Райчев в студиото на Би Ти Ви.

Социологът разяснява и изявлението на почетният ръководител на Движение за права и свободи от преди няколко дни, в което той съобщи, че сега няма опция на ГЕРБ. "ДПС политически дължи доста на Борисов и е заинтригувана от тази връзка. Благодарение на него Реджеп Ердоган приключи експанзията си против тях. Те нямат интерес Борисов да пада ", изясни Андрей Райчев.

По думите му ”сделката” сред българския министър председател и турския президент е била мигрантите да не минават границата и Местан да бъде ”демонтиран” напълно. ”България в никакъв случай не е била в центъра на събитията, ние постоянно сме създавали проблемите. Никога не сме ги решавали. Сега за първи път стигаме до обстановката тук да идват всички балкански водачи, ние да даваме ум и в действителност това идва дюшеш на България”, сподели още Райчев.

Относно опозиционният водач Корнелия Нинова той сподели: "Нинова, в случай че в него бърка, това е в прекомерно агресивното си предпочитание доста бързо да има развръзка. Нинова би трябвало да си направи доста сериозен извод - след блестящата победа на изборите, тя заживя в сюжета, че тръгваме да взимаме властта. "

Според него 2017 година била неприятна за света, само че добра за България. Борисов съумял да се възползва от обстановката доста ловко и станал емисар на Западните Балкани и Турция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР