Бойко Борисов направи изказване за настоящата политическа ситуация:Ситуацията е сериозна.

...
Бойко Борисов направи изказване за настоящата политическа ситуация:Ситуацията е сериозна.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Да ни трича има право само народът

Бойко Борисов направи изявление за актуалната политическа обстановка:

Ситуацията е сериозна. В Украйна събитията следват едно след друго и няма никакъв аспект за възстановяване. терорът върху украинския народ продължава. Това съобщи водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов, пускайки се онлайн в интернет, написа.

" Виждам една масирана офанзива от скъпоплатени пиари. Сутринта, която и телевизия да включа, едно и също се приказва. Има нова мода. Видите ли, да приказваме намерено пред камери. Разбира се, че ще приказваме намерено, в никакъв случай не сме говорили прикрито, покрито. Но има ли смисъл. Затова през вчерашния ден най-добронамерено чисто на практика им споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление.

Без да се нанасят вреди на обособените партии, тъй като единствено преди седмици минаха изборите и народът се произнесе ясно и тъкмо ", съобщи той.

" Само за 6 месеца Политическа партия загуби близо 200 хиляди гласоподаватели и два съдружни колегата. Дали отново ще работят с тях - не знам, само че при гласуванията това е реалност. Българска социалистическа партия твърди, че са им откраднали програмата. А опорката на Има Такъв Народ е, че ГЕРБ е свалила държавното управление, не то бе свалено от корупцията. Има Такъв Народ смъкна държавното управление, тъй като изобличи корупцията.

Инхаус процедурата Джемкорпо. Избирането на компания на която да дадеш цялата енергетика, инхаус процедура. Инхаус процедурата е европейска процедура. Да ни трича има право единствено народът и народът гласоподава за нас по вашите правила, с вашите машини, с вашия ход и наблюдаващи. И при тези правила ви победихме почтено и честно ", отсече Борисов.

" Понеже масираната им офанзива в медиите, като се изключи че надали не желаят да приказват с нас, а в този момент желаят да приказват с мен. Аз се отхвърлих да бъда народен представител, министър председател, а в този момент. Ще приказвам с вас, в случай че тръгнете в едната посока и ние също ще тръгнем. Затова им предложих авансово с работни групи, в случай че желаят да поканят камери.

Вместо Плана за развиване, те ми размахват 16 страници. Те са частичка от метода, по който се ръководи страната. Най-важното и сутринта чух някой да споделя, че ГЕРБ да се откажели от пъпната шнур с Гешев. Що за нелепост?!?

ГЕРБ има цялостна шнур, когато ви сърбах за Северна Македония и за поддръжката за Украйна, това е пъпната шнур, с Европа, с Америка, с Европейската национална партия. Тука може да търсите единствено пъпна шнур ", сподели още Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР