Бойко Борисов, както сме писали и друг път, е цар

...
Бойко Борисов, както сме писали и друг път, е цар
Коментари Харесай

Полетът на сопола

Бойко Борисов, както сме писали и различен път, е цар на унизителните жестове - последното такова придвижване беше уволнението на обществения министър Бисер Петков, което отново беше изпълнено в маниера - с едно придвижване на нокътя Борисов изстъргва индивида като сопол и си изтрива пръста в медиите. Или го хвърли като бисер на свинете. Изберете си притча по усет, само че това е стилът " Борисов ". Работи, колкото работи с някакъв човек, в някакъв миг взема решение, че той не му е необходим, носи повече негативи - тогава се освобождава от него внезапно, само че с някакъв позорен жест за спомен. 

Бисер Петков е уволнен евентуално поради излъчен по BBC материал, че макар милионите, които се изливат за грижа, социализация и интеграция на деца в неравностойно състояние - милионите потъват, децата живеят в ужасни условия и на тях се гледа като на база и запас за още злоупотреби. 

Борисов на такива неща реагира - доста ненавижда в непознатата преса да го подлагат на критика. Нужна е жертва, козел отпущения - жертвеният козел в юдейската традиция се натоварвал с греховете на целия народ. Като му теглиш ножа - оправяш си греховете. 

В ритуалистиката на Борисов явно жертвеният козел би трябвало да понесе греховете на общността, само че и да бъде стъпкан, потиснат, заплют. 

Като част от претекстовете Борисов разгласи, че към този момент никой от Минсъвета не желае да работи с Бисер Петков - въпреки всичко приказваме за хора експерти, колкото и да слага на тестване това разбиране Борисов. Не по-внимателен беше и с най-близкия си човек, минал с него през целия му политически път - Цветан Цветанов беше изпъден по същия позорен метод, с плюнка в душата и един ритник по Веселин Маринов за гарнитура. Сега върви бой и по хората на Цветанов. Спират медии, които се захранваха с гербави пари по линия на Цветанов, уволняват регионалната на Перник, която е човек на Цветанов - водната рецесия е единствено мотив.

И като пуснат водата в Перник, Борисов просто ще си измие ръцете от сополите. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР