“Бойко Борисов изигра брилянтен политически ход, като отвори вратите към

...
“Бойко Борисов изигра брилянтен политически ход, като отвори вратите към
Коментари Харесай

Главният редактор на Труд news Петьо Блъсков: Изборите в България се превръщат в политическа запалянковщина

“Бойко Борисов изигра брилянтен политически ход, като отвори вратите към всички политически партии. Доста мъдрост имаше в този политически ход ”, сподели основният редактор на " Труд news " Петьо Блъсков в изявление за телевизия Bulgaria on air. Според него евентуално ще има още безмълвие от останалите политически централи, които ще пресмятат какво биха спечелили и изгубили. 

“Те би трябвало да понамалят анализите и да помислят за офертата на Борисов. Дори и за разновидността да оставят ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да сформират държавно управление на малцинството. Така отговорността ще е напълно тяхна. Въпросът обаче е до каква степен имат куража да играят в една такава игра, а тя би била много плодотворна ”, уточни Блъсков.

Всички разновидности за сформиране на държавно управление наподобяват положителни на фона на това още веднъж да вървим на избори, добави той.

“Но многото взаимни отстъпки могат да доведат до разводняване на отговорността. Липсва физиономия на политическите партии и неспособност да заявят какви са - консервативни, либерали, центристи. Като нямаш ясна физиономия, по тази причина хората не гласоподават. Изборите в България се трансформират в политическа запалянковщина ”, сподели още основният редактор на " Труд news ".

“Нека Румен Радев да не тупа топката, в случай че не съумеят да се схванат за държавно управление, лятото ще вървим на избори. Лошото е, че измежду някои от служебните министри се появява клиентелизъм доста остра форма, изключително при строителния ”, сподели още Петьо Блъсков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР