Бойко Борисов един ден ще го изучават в училище как

...
Бойко Борисов един ден ще го изучават в училище как
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ДБ: Правителство на БСП не е стояло на масата по време на третия мандат

Бойко Борисов един ден ще го учат в учебно заведение по какъв начин се самооборва по няколко пъти, споделя едно нещо и след това прави радикално друго. Цялата му политика през последните 12 години е в безспорен контрастност с предложенията от през днешния ден. Така Стоян Михалев от Демократична България разяснява днешното изказване на Бойко Борисов, в което той загатна за допустима коалиция с Политическа партия по цели.

По думите му карцерът на Борисов не е бил стратегически осъществен и само е бил в негова изгода, а последните няколко Народното събрание са разочаровали хората.

Те чакаха, че ще има деинсталиране, че ще има изчегъртване както се изрази господин Трифонов. Явно господин Трифонов работеше за това да няма друго ръководство, също така на Борисов и всяко друго да бъде показано като неможещо.

Съдебната промяна не е нещо, което може да се случи за няколко месеца. На въпрос биха ли приели подадената от Бойко Борисов ръка за промени, Михалев отговори:

" Това е все едно да ме питате подготвени ли сме с Борисов да преборим Борисов "

Политическа партия са получили много уроци през последните месеци, защото са тръгнали с огромна вяра и предпочитание, само че не са знаели какво ги чака, разяснява още Михалев.

Сега към този момент са много наясно. Дори препоръките, които ние им давахме, те не ги чуваха. Бяха прекомерно уверени. Наивни, само че доброжелателни. Ситуацията им сподели, че се изисква разсъдък.

По думите му коалиция Политическа партия и ГЕРБ ще бъде огромно отчаяние за всички хора, излезли по площадите. Призова никой да не пришпорва Политическа партия по отношение на решението дали да се явят в обща коалиция с Демократична България на предварителните избори.

Правителство на Българска социалистическа партия в нито един миг не е стояло на масата по време на договарянията за третия мандат, съобщи Михалев

" Това беше мандат, който доста ясно казахме, че е действен. Идеята му е, че е спешен мандат, да има ръководство с цел да не се отиде на избори и да се изпълнят съответни цели. "

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР