Бойко Борисов е гост в Тази сутрин по БТВ.Той коментира

...
Бойко Борисов е гост в Тази сутрин по БТВ.Той коментира
Коментари Харесай

Борисов попиля президента в ефир: Защо Радев не казва нищо за БСП? Те управляваха 50 години, по-богати ли бяхме тогава?

Бойко Борисов е посетител в „ Тази заран ” по БТВ.

Той разяснява и рецензиите на Румен Радев към държавното управление.

Ето какво сподели Борисов:

„ От предишния петък до през вчерашния ден всеки ден президентът Радев не стопира да атакува държавното управление. Дори и за конституционните съдии. Защо? Къде е политическата интервенция? Коя е острата дискусия - това е все едно някой да ти удря плесници и да каже, че те се бият.

Радев сподели, че медиите са атрофирали. Вие чувствате ли се в БТВ атрофирали? (Хекимян споделя не).  Вие би трябвало да излезете и да отговорите кое ви пречи? Изказването на президента не е към нас, а към вас, медиите. Не ни карайте нас, да се изяснявам поради медиите. Вашите асоциации би трябвало да се съберат и да видят от кое място президентът е останал с това усещане.

Няма проправителствени медии, само че един ред добър няма написан за нас, не може нищо да не сме напривали през годината.

Партията страна издигна Радев за президент, а ГЕРБ е от 10 години. Два пъти им споделих: Елате и управлявайте. ” За да има мир и народна власт... Какво общо има визията на България на Българска социалистическа партия с предзидентското ръководство? А в това време Радев не желае да се срещне с министрите. Радев може да подлага на критика, в правото си е. Но за какво не споделя нищо за партията страна Българска социалистическа партия. При 50 години ръководство на Българска социалистическа партия, да не би да сме били по-богати. Карахме Москвич и чакахме 10 години да си купим кола.

Относно старите коли в този момент, два пъти им споделих на кметовете, идете и говорете с президента. Иначе аз мога да го върна. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР