Бойко Борисов е човекът, който спря сделката за закупуването на

...
Бойко Борисов е човекът, който спря сделката за закупуването на
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов спря еднолично продажбата на ЧЕЗ

Бойко Борисов е индивидът, който спря договорката за закупуването на ЧЕЗ. Не мисля, че някой има подозрения че тя бе замразена след решение, взето от съответния държавен орган, в тази ситуация Комисията за защита на конкуренцията.

Борисов спря тази договорка в миг, в който той живее с убеждението, че цялото общество е фокусирало своето внимание върху избора на нов основен прокурор.

Спирането на договорката за ЧЕЗ постанова няколко неизбежни извода: След нелепите причини, с които Комисия за защита на конкуренцията стимулира решението си за прекъсване на продажбата на елетропреносното сдружение е изказванието на държавния орган, че компанията покупател е доста огромна и с доста мощно наличие в стопанската система на България. Това не може да бъде мотив. Това значат ли, че в случай че на следващия ден у нас дойдат „ Дженеръл Илектрик “, ще изгоним и тях? Тук сме очевидци и на явно използване на двойни стандарти. За Христо Ковачки може да се вършат взаимни отстъпки и той да застрахова енергийния си бизнес в лични сдружения, макар сигналите до Комисия за защита на конкуренцията на работодателите. А тук при договорката за ЧЕЗ имаме ясно деклариран ангажимент от купувача, че няма да застрахова компанията в лично застрахователно сдружение. С едни такива дейности на процедура Борисов споделя на задграничните вложители, че в случай че желаят да продадат своите активи в страната ни, то той постоянно може да им попречи да го сторят или да ги накара да го сторят по метода, по който той желае. Отравянето на икономическата среда в България с сходни дейности е явна вътрешна увереност на Бойко Борисов, чиято цел е да обхване в ръце цялата стопанска система на страната ни. Аз, Румен Петков, декларирам на всички, че бъркат, когато мислят, че Борисов желае Цветелина Бориславова безусловно да получи ЧЕЗ като някакво подаяние. Това не е належащо на Бориславова, тъй като тя се е съсредоточила в газовия бранш и безусловно ръководи ръчно “Булгаргаз “, като му продава природен газ когато и както изиска. Без тръжни процедури, без публични поръчки, без да съблюдава каквито и да било правила. Скъпи сънародници, да излезем на 27 октомври и да гласуваме. Да изгоним Борисов, борисовщината и борисовчетата от ръководството на общините.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР