Бойка Трифонова - една отчаяна българска майка, чиито син вече

...
Бойка Трифонова - една отчаяна българска майка, чиито син вече
Коментари Харесай

Българин е в COVID-затвор във Виетнам

Бойка Трифонова - една обезверена българска майка, чиито наследник към този момент месец е " пленник " на ковид-пандемията в отдалечен Виетнам, се обърна посредством Facebook към всички институции и хора, които могат да оказват помощ момчето ѝ да се прибере вкъщи.

Ето какво написа психоложката и бизнесдама в обществената мрежа:

" Има ли майки в този фейсбук? Синът ми към този момент цялостен месец е затворен в жилището си в град Хо Ши Мин във Виетнам. Няма право да излиза. Пъхат му бележки под вратата, написани на британски, по кое време има право да слезе в постройката до магазините, да си купи храна!

Мислите, че е е задържан? Че го проверяват за изключително рисково закононарушение и е под домакински арест, с присъда от съд?! Не! Нищо не е направил! Освен, че се намира в страна, която е затворила всеки собствен гражданин в дома му заради боязън от Ковид!

Колко тъкмо е огромна болестта във Виетнам все още? От 95 000 000 поданици са умрели.... 5 000. Да! Пет хиляди от деветдесет и пет милиона! Това, обаче, се смята за задоволително съображение синът ми да бъде заключен от месец в жилището си на самун и вода!!! Сякаш, че персонално е умъртвил всеки един от тези пет хиляди.

Не се майтапя с това! С кръв и сълзи пиша този пост! Как ще се чувствате в случай че сте майка на наследник, заключен в дома му, на който му пускат бележки под вратата по кое време има право да си купи самун?!

... И по - неприятно! Виетнам затваря летищата си за задгранични самолетни компании. Забранили са към този момент на Тюркиш Еърлайнс да каца. Забранили са на Емирейтс. За момента разрешават по свое убеждение единствено и само на Катар - и то на напълно случайни дати. С други думи - до дни ще забранят да се излетява от Виетнам, даже и да си чужденец. Не единствено че си затворен в дома си!

Имам съществено безпокойство, че синът ми няма да може да се прибере в България! Както и всички останали българи във Виетнам. Полудявам единствено при мисълта, че му подават бележки под вратата, а че и да не може да се прибере - е това към този момент ме кара да откача!!!

Ако Виетнам спре полетите поради пет хиляди умрели при деветдесет и пет милиона население - СВЕТА ЩЕ ОБЪРНА!!!!! Искам си прелестния български наследник у нас! Жив, здрав и свободен! СВОБОДЕН!!!!

Да приберем свободните българи в страната си!!!

Помогнете ми да прибера сина си от коронавирус - пандиза на Виетнам!

С мен ли сте, хора? Ще си приберем ли българите от Виетнам, в случай че ги държат пандизчии още месец?!

Не го ли пуснат да си тръгне - него и другите българи в този град - ще пискам, по този начин ще пискам, ТАКА ЩЕ ПИЩЯ, че целият свят да ме чуе!!! Ще пискам по този начин, както за българските сестри в Либия! Заключени без съд и присъда! Същото е!!! ", написа във Facebook Бойка Трифонова.

Тя прецизира, че синът ѝ Виктор е затворен в Тао Диен Мастери, в единия от небостъргачите. " Има вяра за някакъв полет в границите на един месец. Дано да се реализира. Миналата година Русия затвори летищата за всевъзможни полети за шест месеца. Сега тия ще създадат същото. Как може да държат хората като пандизчии без съд и без закононарушение??? ", недоумява тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР