„Ботев“ /Враца/ реагира срещу съдийството в България, но вместо жалба

...
„Ботев“ /Враца/ реагира срещу съдийството в България, но вместо жалба
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ пусна иронично писмо до шефа на съдиите в БФС

„ Ботев “ /Враца/ реагира против съдийството в България, само че вместо тъжба след следващото ритуално рязане на глави от нощес против „ Славия “, от клуба разгласиха в обществените мрежи благодарствено писмо. В него саркастично се благодари на шефа на съдийската комисия при БФС Костадин Стоичков и подчинените му рефери. Публикуваме текста без редакторска интервенция:
"Благодарствено писмо
С актуалното писмо бихме желали да изразим признателност и благодарност по отношение на работата на съдийската комисия на БФС и персонално към нейния ръководител Костадин Стоичков. За следващ път назначените от вас арбитри се оправят съвършено с ръководенето на мач на "Ботев " /Враца/. Възхитени сме от постоянството, с което работите в интерес на българския футбол.
Уверени сме, че и в бъдеще ще продължите да ни изпращате най-компетентните и безпристрастни съдийски бригади.
Още един път благодарим за страхотното съдийство и даже бихме си разрешили да предложим да бъдат увеличени съдийските такси в професионалния футбол! Момчетата ви си заслужават парите!
Искрено недоумяваме за какво сътрудниците от ПФК „ Монтана “ заплашват с овакантяване на групата и желаят наказания за Волен Чинков. Категорично сме срещу сходни провокации! Клубове като нашите не трябва да имат искания за дузпи, картони и немаркирани засади, тъй като с това си държание само разрушавам прелестния имидж на българския футбол и съдийство.

Още един път - БЛАГОДАРИМ! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР