Ботев (Враца) победи с 2:1 у дома Славия в първи

...
Ботев (Враца) победи с 2:1 у дома Славия в първи
Коментари Харесай

Ботев (Вр) излъга Славия в последните секунди

Ботев (Враца) победи с 2:1 вкъщи Славия в първи мач от 26-ия кръг в Първа футболна лига.

Врачани завоюваха за първи път след шест следващи провали и не престават борбата за избавление в елита с актив от 22 точки на 13-та позиция.

В 11-ата минута Юлиан Ненов можеше да открие резултата в интерес на домакините, само че ударът му срещна напречната греда.

След тъкмо 20 минути игра Тони Тасев беше изведен по крилото, напредна и не съумя да насочи удар или да подаде към собствен съотборник на голова позиция в наказателното поле.

При ответната офанзива Красимир Тодоров изведе Ненов, който се оправи с Людовик Соарес и с техничен удар даде задатък за врачани.

През втората част играта още веднъж продължи да се води в средата на терена. В 64-ата минута Йоан Бауренски насочи хубав удар със странична ножица, само че топката мина над вратата, защитавана от Николай Кръстев.

Шест минути по-късно Кристиян Добрев центрира от корнер и Гьоко Зайков изпревари Чавдар Ивайлов и от близко изравни резултата.

Три минути по-късно Борислав Цонев стреля неопределено от границата на наказателното поле след добра композиция с Мартин Петков.

В шестата минута на спомагателното време Ненов шутира от фаул, топката се удари в стената и върна към Виктор Василев, който би от придвижване и осъществя победното попадение, откакто топката се отби в гредата и влезе в мрежата зад Николай Кръстев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР