Ботев (Враца) договори контрола с европейския футболен гранд Партизан, твърди

...
Ботев (Враца) договори контрола с европейския футболен гранд Партизан, твърди
Коментари Харесай

Заформя се голям празник: Божинов води Партизан във Враца

Ботев (Враца) контракти контрола с европейския футболен гранд Партизан, твърди „ Конкурент “. Информацията беше доказана от два самостоятелни един от различен източника, които оповестиха, че срещата ще е на стадион „ Христо Ботев “ по време на спирането на шампионата поради мачовете на националния отбор от Лигата на нациите.

Контролата сред Ботев и Партизан е планувана за 13 октомври, когато отборът на Сашо Ангелов няма мачове от Първа лига. Комшиите идват ден по-рано в петък с група сред 30 и 40 души. Идването на Партизан е обвързвано с престоя на Валери Божинов в белградския футболен клуб, потвърдиха осведомени с договарянията и подготовката на визитата. Сърбите ще останат в града под Околчица два дни, като се чака групата да тръгне за западната ни съседка в неделя сутринта.

В сегашния миг Партизан разчита главно на сръбски футболисти, само че в селекцията на „ гробарите “ е бразилският защитник Фабрицио, черногорецът Петър Гръбич и камерунецът Абубакар Умару. Безспорната звезда на отбора е капитанът Саша Илич, който е национал на страната си. „ Гробарите “ идват във Враца, с цел да запълнят паузата в сръбското състезание, като преди мача с Ботев играят на 5 октомври с Вождовац. Врачани пък мерят сили на 7 октомври с българския отличник Лудогорец.

В последния си мач „ гробарите “ направиха реми от 2:2 с Раднички като посетител в Ниш. Начело на сръбския гранд е Зоран Миркович, който размени Мирослав Джукич при започване на август след неуспеха и отпадането от Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР