Ботев (Пловдив) стартира ново дългосрочно партньорство с онлайн магазина за

...
Ботев (Пловдив) стартира ново дългосрочно партньорство с онлайн магазина за
Коментари Харесай

Ботев обяви дългосрочно партньорство

Ботев (Пловдив) започва ново дълготрайно партньорство с онлайн магазина за маркови парфюми и козметика " Монна ", оповестиха от клуба.

" Канарчетата " оповестиха, че с помощта на новото партньорство част от цената на направените поръчки в уеб страницата на компанията ще отива към клуба, което значи, че с всяка направена поръчка от регистриран консуматор с верифицирана сезонна карта или сканиран по веднъж QR-код от билет, почитателите ще оказват помощ на обичания си тим.

" Юлиян Ненчев, създател и притежател на Монна, споделя: " За мен и Monna поддръжката на българския спорт е задача. Спортът е едно от главните неща, нужни за развиването на всеки човек. Поради тази причина инициирахме диалози за подкрепяне на спортните клубове в България. След няколко диалога с разнообразни спортни клубове, Ботев Пловдив демонстрираха умения и предпочитание да развиват своето портфолио от сътрудници и поставят старания за основаване на извънредно сполучлив модел на работа. Поради тази причина партньорството ни с " жълто-черния " клуб е едно от предпочитаните за нас ".
 Ботев (Пловдив) прати бранител в Крумовград до края на сезона
Ботев (Пловдив) прати бранител в Крумовград до края на сезона

Хуго Аззи е вторият футболист, който " канарчетата " изпращат чартърен в Крумовград

Настоящото партньорство се базира на няколко съществени детайла, измежду които:
Притежателите на Клубни сезонни карти ще получат 10% непрекъсната отстъпка след направена регистрация и потвърдят своята карта през линк, който ще бъде публикуван от Клуба, както и от Monna.bg; Приоритетно обслужване на почитателите на Ботев Пловдив и даване на безвъзмездна консултация; Специална отстъпка за почитателите в размер на 10лв, която ще бъде налична след сканиране на отпечатания QR код върху билетите на домакинските срещи на клуба; Брандирано наличие в страницата на Monna.bg за почитателите, които са регистрирани консуматори, посредством верифицирана сезонна карта или сканиран най-малко 1 път QR код от билет; Възможност за присъединяване в лотария на всяка една домакинска среща след сканиране на QR кода върху билета; Участие в игри с награди, предоставени от Monna.bg и Клуба през интервала на партньорството.
Част от цената на направените поръчки ще отива към Клуба, което значи, че с всяка направена поръчка от регистриран консуматор с верифицирана сезонна карта или сканиран по 1 път QR код от билет, почитателите оказват помощ на обичания си тим.

Клубът благодари на новия си сътрудник за опцията дружно да дават добавена стойност за всички Ботевисти. Екипът на Монна подхожда извънредно професионално и със забележителна отдаденост към това партньорство, с цел да продължи да сервира на почитателите от ден на ден и по-вълнуващи взаимни активации и за в бъдеще ", оповестяват " канарчетата " в формалния си уебсайт.
 Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) получават по 16.5 милиона лв. за стаидоните си?
Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) получават по 16.5 милиона лв. за стаидоните си?

Това ще е компромисният вид да се завършат " Христо Ботев " и " Локомотив "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР