Босненският център на Портланд Трейл Блейзърс Юсуф Нуркич най-сетне се

...
Босненският център на Портланд Трейл Блейзърс Юсуф Нуркич най-сетне се
Коментари Харесай

Център на Портланд пред завръщане в игра


Босненският център на Портланд Трейл Блейзърс Юсуф Нуркич най-накрая се завръща в игра. Баскетболистът съобщи, че възнамерява да стъпи на паркета за пръв път от близо година на 15 март при семейството на Портланд на Хюстън. Нуркич счупи крайници си на 26 март 2019-а година в мач сред Блейзърс и Бруклин Нетс.

“Скъсах се от работа, с цел да се завърна в игра и да оказа помощ на тима си. Няма да играя по 40 минути на мач, само че душевен се нуждая да натрупам игрова процедура преди да мога да устоявам повече време на паркета. Физически се усещам добре. Никога не съм се съмнявал, че ще се завърна, само че трябваше да съм сигурен, че ще съм на 100%. Нямам самообладание за 15 март”, разяснява Нуркич.

Portland's Jusuf Nurkic is expected to make his season debut on March 15 against the Rockets, per @ChrisBHaynes. pic.twitter.com/gsiZpabkjH
— NBA on TNT (@NBAonTNT) March 6, 2020 Портланд е девети в класирането в Западната конференция с 28 победи и 36 загуби, изоставайки на 3.5 победи от осмия Мемфис Гризлис. Завръщането на Нуркич ще бъде основно за финалния взлом на тима, като друга добра вест е цялостното възобновяване и на водача Деймиън Лилард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР