Боряна Калейн от клуб Левски Триадица пропуска държавното отборно първенство

...
Боряна Калейн от клуб Левски Триадица пропуска държавното отборно първенство
Коментари Харесай

Без Боряна Калейн на държавното отборно първенство

Боряна Калейн от клуб Левски Триадица пропуща държавното отборно състезание по художествена гимнастика в столичната зала " София ".

Днес дамите играха съчетания с обръч и топка, а водач във краткотрайното класиране е Илиана първи тим.

Калейн е с лека контузия от Световната купа в Баку и в полза на по-бързото й възобновяване пропуща шампионата, оповестиха за Българска телеграфна агенция от нейния клуб.

Доста националки вземат участие на шампионата. Татяна Воложанина и Магдалина Миневска са в тима на клуб Илиана, Стилияна Николова взе участие за Етър (Велико Търново), Ева Брезалиева за Олимпия Бургас, Радина Томова за Локомотив София, Лъчезара Пекова за Левски и други.

Утре дамите не престават конкуренцията с бухалки и лента, а следобяд стартира надпреварата при девойки старша възраст.

При девойки младша възраст до 10 години купата завоюва клуб Илиана първи тим със общ брой от 127.275 точки.

На второ място е Левски първия тим със 125.675 точки, а бронзовите медали завоюва Локомотив (София) първи тим със 124.800.

При девойки младша възраст до 10 години участваха 23 състава.

По време на шампионата през вчерашния ден демонстративно осъществяване направи националният тим на България по естетическа групова гимнастика за девойки. В събота ще играят дамите.

От 5 до 8 май в " Арена Армеец " България ще бъде хазаин на Световна купа по естетическа гимнастика и на съпътстващ интернационален шампионат за всички възрасти. Турнирът ще се организира на 5 и 6 май, а Световната купа - на 7 и 8 май.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР