Боряна Калейн, която спечели сребърен медал в индивидуалния многобой на

...
Боряна Калейн, която спечели сребърен медал в индивидуалния многобой на
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Получи се едно много силно състезание

Боряна Калейн, която завоюва сребърен орден в самостоятелния многобой на Световната купа по художествена гимнастика в София, съобщи пред bTV, че се е получило извънредно мощно съревнование и регистрира класата на победителката - международната вицешампионка Линой Ашрам (Израел).

Калейн употребява опцията да благодари на родната федерация за отличната организация на влиятелния шампионат в изискванията на пандемия.

" Ашрам несъмнено е една от главните ми съпернички дружно с двете сестри Дина и Арина Аверини. Смятам, че се получи едно доста мощно съревнование макар цялата обстановка с пандемията. Благодаря на българската федерация по художествена гимнастика, че съумя да го провежда. Имахме потребност от сходен вид изяви. ", сподели Калейн.

Снимка: Lap.bg

Другата ни представителка в индивидиалната конкуренция Катрин Тасева, която приключи на пето място, бе сериозна към представянето си.

" Не мога да кажа, че съм удовлетворена от себе си. Доста едва показване, съгласно мен. Има още доста над какво да работя. Продължаваме да се готвим съществено за идващите надпревари. ", разяснява Тасева.

Финалите в " Арена Армеец " в неделя стартират в 12:30 ч. Те ще бъдат излъчени онлайн по bTV, RING, VOYO.BG и онлайн изцяло гратис и без регистрация на btvnovinite.bg. Коментарното ни студио преди първите съчетания стартира в 12:00 ч. по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР