Боряна Калейн донесе първи медал за България от многобоя на

...
Боряна Калейн донесе първи медал за България от многобоя на
Коментари Харесай

Боряна Калейн донесе историческо сребро за България

Боряна Калейн донесе първи орден за България от многобоя на Европейско състезание от 27 години насам. 20-годишната ни грация се окичи със среброто на шампионата, като остави зад себе си трикратната международна шампионка Дина Аверина. Победителка стана нейната близначка Арина Аверина.

Боряна стартира доста мощно, а композицията й получи 24.500. Забележителното й осъществяване с обръч пък й донесе справедливо 27.775. На топка нашето момиче беше оценено с 27,400 за композицията си по музика на " Вечеряй, Радо ". Изпълнението й с бухалки пък беше черешката на тортата, която подвигна цялата зала на крайници. Изпълнението й получи оценка от 27.950, а това й обезпечи второто място в крайното класиране.

Преди Боряна на килима излезе Катрин Тасева – тя показа композицията си с лента. За нея тя получи висока оценка – 22.450, на фона на две грешки, само че и без съдбовни неточности. На осъществяването с обръч Кати изигра без забележки своето комбиниране, само че нелепа неточност в края й попречи да заеме по-предно място. За него получи 24.800. За доста положителното си показване с топка гимнастичката ни получи 25.900. За композицията с бухалки Тасева получи 25.700 след извънредно красиво изиграване. Именно то стана мотив за изпращането й с бурни овации. Така общият общ брой на Катрин от четирите съчетания стана 98.850, с което зае седмото място. Поводите ни за горделивост се усилват с всяко грациозно осъществяване, което радва очите!


Виртуална разходка в къщата на Фрида Кало


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР