Борусия (Дортмунд) претърпя сериозен удар преди съботното дерби с Байерн

...
Борусия (Дортмунд) претърпя сериозен удар преди съботното дерби с Байерн
Коментари Харесай

Борусия отпътува за Мюнхен без трима титуляри

Борусия (Дортмунд) претърпя сериозен удар преди съботното дерби с Байерн (Мюнхен). След днешната подготовка стана ясно, че тимът ще бъде лишен от Джейдън Санчо, Рафаел Герейро и Джовани Рейна, написа на формалния туитър-акаунт на клуба.

Крилото Санчо и полузащитникът Рафаел Герейро получиха дребни на пръв взор мускулни травми в четвъртфинала за Купата на страната през седмицата и към момента не са се възстановили. Няма изясненост заради каква причина американецът Джовани Рейна не пътува с тима за Бавария.

Unterwegs im neuen Look!

___

— Borussia Dortmund (@BVB) Липсата на Джейдън Санчо ще си проличава изключително блестящо при " жълто-черните ", защото от началото на 2021-а година британският национал се намира в чудесна форма, като е вкарал осем гола и е подал за други седем във всички шампионати. Санчо вкара и при успеха над Борусия (Мьонхенгладбах) за купата, преди да бъде сменен. А отборът се изкачи още веднъж на 5-о място в Бундеслигата след двете победи в последните два мача, изоставайки на 3 точки от Айнтрахт (Франкфурт), който е пред тях. Бундеслига 24 кръг, събота 6 март  Байерн Мюнхен 16:30предстои  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР