Боровец закри днес зимен сезон 2018/2019 с добро настроение, музика

...
Боровец закри днес зимен сезон 2018/2019 с добро настроение, музика
Коментари Харесай

Боровец закри зимния сезон

Боровец закри през днешния ден зимен сезон 2018/2019 с положително въодушевление, музика и забавно събитие. За първи път планинският курорт провежда събитието „ Предай приключението “, в което присъединяване взеха по едно и също време скиори и байкъри. Така скиорите приключиха сполучливия зимен сезон и алегорично предадоха щафетата за завършения в планината на байкърите.

 
В 15:30 часа едни от най-хубавите инструктори от ски-училище „ Бороспорт “ и част от надарените деца от ски-клубовете в Боровец се спуснаха от горна станция на въжен превоз „ Ситняково Експрес “. С впечатляващо синхронно втурване те доближиха до долната част на ски влек „ Ситняково “, където се срещнаха с някои от най-нетърпеливите байк състезатели, измежду които самоковските първенци Стиви Гатев и Вики Гончева , момчетата от Pro Team Samokov и други.
 
След като скиорите алегорично предадоха щафетата на приключенията в ръцете на байкърите, всички се спуснаха до хотел " Рила " в Боровец. Скиорите направиха последно втурване по пистите на ски-център „ Ситняково “ за този сезон, а въодушевените байкъри се спуснаха по downhill трасето Need for speed .

 
Скоро „ Бороспорт “ ще разгласи и лятната стратегия на интензивностите и планинските завършения в курорта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР