Борнемут завърши наравно 1:1 в домакинството си на Нотингам Форест

...
Борнемут завърши наравно 1:1 в домакинството си на Нотингам Форест
Коментари Харесай

Борнемут и Нотингам разделиха точките

Борнемут приключи наедно 1:1 в семейството си на Нотингам Форест в 21-ия кръг на Премиър лийг. Точен за “черешките ” бе Джейдън Антъни (28’), само че Сам Стъридж (83’) възвърне равенството за гостите.

Футболистите на Стив Купър започнаха много интензивно срещата и можеха да поведат напред в 7-ата минута, когато Морган Гибс-Уайт получи добър пас и стреля, само че Нето показва рефлекса си. Те въпреки всичко вкараха попадение в 13-ата минута, когато новото попълнение Крис Ууд, който стартира титуляр за Нотингам, отклони топката с глава и Райън Йейтс съумя да се разпише. Попадението обаче бе анулирано след интервенция на ВАР, което сподели, че Йейтс е бил в засада.

Борнемут откри резултата в дуела тъкмо преди приключването на половин час игра, когато отдясно бе изведен и напредна добре Данго Уатара, след което пусна прекрасен паралелен пас и там Джейдън Антъни прати топката в противоположния ъгъл на Дийн Хендерсън за 1:0.

Постепенно срещата предложи повече битка по терена и предпочитание от страна на играчите на двата отбора, само че рядко успяваха да доближат до по-чисти положения пред двете порти. Все отново Нотингам съумя да изтръгне точката в дуела в 83-ата минута, когато Бренън Джонсън проби отдясно и центрира паралелно, а там Сам Стъридж съумя да надбяга бранителите и съумя да прати топката в мрежата за 1:1.

С тази точка Нотингам Форест събра 21 точки и е на 13-ото място в подреждането на Премиър лийг, а Борнемут продължава да е в зоната на изпадащите с актив от 17 пункта.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР