Левски се е сдобил с първо ново лятно попълнение. Сините

...
Левски се е сдобил с първо ново лятно попълнение. Сините
Коментари Харесай

Левски си осигури първи летен трансфер

Левски се е сдобил с първо ново лятно попълнение. " Сините " са съумели да подпишат прелиминарен контракт с вратаря на ЦСКА 1948, Даниел Наумов.

Това се е случило преди няколко седмици. Наумов ще бъде показан като нов състезател на Левски няколко дни след края на акцията, при започване на юни.

Той ще премине на " Герена " като свободен сътрудник. Договорът на стража, който стигна и до националния тим, с ЦСКА 1948 изтича в края на сезона, а той отхвърля да го възобнови. Точно това е повода от новата година вратарят да не играе за сегашния си отбор в мачовете от родния хайлайф.

Преговори сред Наумов и Левски са водени още през миналия трансферен прозорец. " Сини " и " червени " обаче не се схващат за финансовите условия по договорката и по тази причина тя пропада. Вратарят е имал оферти и от други отбори, даже задгранични, само че отхвърля, тъй като на никое място не могат да му обещаят, че ще играе постоянно.

Наумов е взет на " Герена " като заместител на Пламен Андреев, който е сигурен напускащ. Към 19-годишния някогашен капитан на " сините " има няколко предложения от задгранични тимове, като управлението на Левски има проект да го продаде против огромна сума.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР