Борисов се ядоса на "гадовете", които намират кусур на папата

...
Борисов се ядоса на "гадовете", които намират кусур на папата
Коментари Харесай

Премиерът Борисов срази Цветанка Ризова

Борисов се ядоса на "гадовете ", които намират недостатък на папата
Днес извиках Порожанов и говорихме. Той сподели, че е подготвен да си подаде оставката. През 2004 година е имало друга партия на власт - за какво не са го осъдили те.Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в студиото на " Лице в лице " по bTV " Програмата за къщи за посетители е доста добра. Има доста места, където тези къщи си работят добре и се пълнят с туристи. Те са точно отвън огромните курорти и са в китни места, които имат потребност от това. В момента върви цялостна инспекция на полицията и прокуратурата. Проверяваме сега какъв брой туристическа такса е платена. Всеки, който е нарушил закона, ще върне парите в троен размер и ще му се конфискува къщата. Има строги правила, които би трябвало да се съблюдават ", изясни още министър председателят.

" Сега очевидно Порожанов е на прицел и всички са се съсредоточили върху него. Аз ще го отстраня, само че 2004 година той не е бил част от никаква управническа форма. Той бива разпитван. Веднага ще му се вземе оставката, в случай че е нужно. Въпросът е, че виждате в другите партии по какъв начин нито един път не дадоха отговор на тези въпроси ", добави Борисов.

Министър-председателят благодари на всички медии, които разобличиха нередностите с жилищата и посочи това като част от свободата на словото.

Борисов проговори и по тематиката " Иванчева ".

" Дори най-тежкият нарушител би трябвало да бъде почитан като персона. След като на тази нежна жена й сложиха белезници на краката и ръцете... не е комфортна панорама. Виждате какъв брой арестанти се докараха от чужбина без никаква показност и непотребни пикантности ", сподели той.

" Българска социалистическа партия да не се обаждат какво са създали в историята. КОНПИ са създали доста. Питате ме за шефа на КОНПИ и неговата тераса, само че не ме питате имам ли доверие в различен човек, за който също се писа, че има жилища. Нямам доверие в ръководителят на Върховния касационен съд Лозан Панов. Изявява се като политическа фигура. Той би трябвало да си гледа съда. Георгиев и Панов са две безусловно идентични неща. Но единият е в отпуска, а другият къде е. Въпросите ви са единствено в едната част на везната ", ядоса се Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР