Борисов се оказа един национално отговорен човек. Съжалявам, че на

...
Борисов се оказа един национално отговорен човек. Съжалявам, че на
Коментари Харесай

Рашидов с лоша прогноза за мигрантската криза

Борисов се оказа един национално виновен човек. Съжалявам, че на някои хора това не им харесва. Това разяснява пред Нова телевизия депутатът Вежди Радшидов, който участва на срещата на премиера с турския президент Реджеп Ердоган.

„ Онова, което Борисов контракти на срещата с Ердоган, е да се успокоят нервите на всички. Има напрежение. За това би трябвало малко време”, добави той.

„ България е път за Европа. Бежанците търсят стопански развити страни. Достатъчно е единствено да минат, единствено 10 дни да ги държиш... Това ще дестабилизира и част от стопанската система, ще разстрои обществото.

Всичко това сега не касае България”, уточни той.

„ Защо да не получим също помощ за границата?”, попита Радшидов. Той добави, че тя е за образец нашата граница. „ Премиерът дава образец по какъв начин да се пази границата”, акцентира някогашният културен министър.

По думите му, Турция в никакъв случай няма да влезе в Европейски Съюз. „ Има ясни аргументи. Това не е казусът. Имаме доста тежък проблем - една война в Арабския свят и едни мигранти, които желаят другия свят. Аз не желая Европа да се изпълни с мигранти. Това, което Европа е построила като цивилизация с годините, ще бъде нарушено”, сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР