Борисов пак обикаля с джипа си в неистово желание да

...
Борисов пак обикаля с джипа си в неистово желание да
Коментари Харесай

Борисов пак с джипа: Протестът сее омраза, ние –работни места


Борисов отново обикаля с джипа си в неистово предпочитание да потвърди какъв брой доста се грижат от ГЕРБ за родината и по какъв начин протестиращите единствено манипулират хората и желаят властта непременно.

Те сеят ненавист, а ние - работни места, възкликна министър председателят по адрес на митингите по време на инспекцията си в Бургаско.

Злобата им доста ни оказва помощ на нас. Власт непременно - нападателни. Аз минавам от цех на цех. Ние ще останем с работата си, поклати глава Борисов. Каза, че се е разпоредил да не остане Бургаско без вода. После се опита да разсъждава над безводието в гоямата част от страната: „ Да се молим да вали, тъй като единствено в София валеше, а тук няма капка дъжд. Трябва да построим най-малко още 3 язовира и такава задача съм дал, тъй като засушаването ще е дълго – с години наред, в случай че по този начин върви “.

И обичайно подхвана тематиката за това по какъв начин ще го запомни историята: „ Само демонстрираме направеното. Не желаеме да ни запомнят с неприятно. Ние ще останем в направеното. Злобата им доста не оказва помощ на хората. Те са нападателни. Искат власт непременно, само че какво ще стане след това. Сега доста добре работят ограниченията. Минавам цех след цех “.

Тези, които си вършат тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ единствено в съпротива, разяснява още Борисов. И изясни, че с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на никаква цена не би направил коалиция.

Не подмина и тематиката с пътните градежи, до момента в който оглеждаше работата по Айтоския проход. Тук ще минава повече трафик от Ришкия проход. Това, което обещахме, всичко ще се извърши. Тази седмица започваме последния мост по Автомагистрала „ Тракия “, с цел да може хората по Автомагистрала „ Тракия “ напряко до Слънчев бряг да стигнат, размечта се Борисов.

Трудно е, само че би трябвало да го създадем. С боичка не става, разяснява ремонт на пътен сектор Борисов.

По-късно Борисов повтори главните си тези и в Айтос, където инспектира строителство на пречиствателна станция.

Работниците споделиха, че не са чували даже за " Да, България ", зарадва се Борисов.

Традиционно министър председателят пусна „ разходката си “ във Facebook и написа:

" Много неща построихме в цяла България. С ченгеджийските си номера нашите съперници желаят да ни изложат, да ни запомнят хората с неприятно. Но ние толкоз сме създали, че можем всеки ден да демонстрираме нещо ново. А те могат всеки ден да демонстрират какво не са построили. Затова и преди да дойдем на власт Айтос нямаше пречиствателна станция и отпадните води се изливаха в морето. Чисто новата станция обгръща целия град и е на стойност 19 млн. лева - обезпечени по ОПОС. Съоръжението дава най-съвременната технология за изцяло филтриране на отпадните води и е от изключителна значимост за целия регион.

Оставяме на другите да приказват по обществените мрежи неприятни неща за нас. Ние строим и демонстрираме направеното. Това е нашият метод и по този начин ще ни запомнят ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР