Борисов обвини чуждите компании за лошото здраве на българите, пише

...
Борисов обвини чуждите компании за лошото здраве на българите, пише
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Борисов упрекна непознатите компании за неприятното здраве на българите ", написа Сега. Изданието разяснява, че макар че в България липсват ясно написани регламенти и непоколебим надзор върху качеството на храните, министър председателят Бойко Борисов упрекна мултинационалните компании, че са повода за влошаващото се здраве на българите.

Това стана по време на интернационален конгрес, на който през вчерашния ден български и европейски политици дискутираха по този начин наречения двоен стандарт за потребителите от Източна и Западна Европа, и се надпреварваха да заявяват по какъв начин ще сложат завършек на разликите в цените и качеството, отбелязва изданието.

" Всеки втори без море ", осведоми Труд. Всекиднвникът цитира данни на Национален статистически институт, от които излиза наяве, че всеки вътори българин не може да си разреши отмора отвън дома най-малко една седмица в годината. Данните демонстрират още, че 30% от популацията живее в материални ограничения, като 32 на 100 не могат да си разрешат постоянно да ядат месо.

24 часа разгласява рекомендация на специалисти по топлоснабдяването, които поучават: " Платете двойните мартенски сметки за парно през юли - чакат се да паднат. Изданието изяснява, че от ч май топлинните счетоводители стартират докладите на уредите. Така че семействата, които имат високи мартенски отговорности, могат да изчакат изравнителната си сметка и в случай че имат да получават пари по нея, ще може да погасят сметката си с тях, показва 24 часа.

" Забраняват да ни желаят ЕГН ", написа в заглавие на първата си страница Стандарт. Изданието изяснява, че с промени в Закона за отбрана на персоналните данним които са оповестени за публично разискване, безразборното искане на ЕГН и снимане на персонални карти от компании и служители евентуално скоро ще спре.

" Сага с претендентите по медицина в СУ. След оповестения нулев банкет, изпити ще има, само че по нови правила ", написа Труд. Изданието изяснява, че за повторно през последните месеци разпоредбите на играта в кандидатстудентската акция бяха изменени, а пострадали са всички тези, които през последните 2-3 години са се подготвяли да учат за лекари в Софийския университет. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР