Чантата била на семейство, което се занимавало с търговия, а

...
Чантата била на семейство, което се занимавало с търговия, а
Коментари Харесай

Полицията в Перник откри изчезнала чанта с 15 000 лева за по-малко от 48 часа

Чантата била на семейство, което се занимавало с търговия, а парите - оборот от магазините му. Случката се разиграва, когато двамата съпрузи, дъщерята и нейният сътрудник гостуват в Перник на празненство за изпращане на зрелостник.

Качвайки се в автомобила си след края на тържеството, четиримата откриват, че чантата я няма. Въпреки че колата не е била разрушена, те вземат решение, че парите са откраднати, и подават сигнал в полицията.

" Веднага след подаване на сигнала са подхванати оперативно-издирвателни дейности от криминалисти на Първо районно ръководство, както и обзор на инсталираните в града камери за видеонаблюдение. Оказва се, че до момента в който се разхождали и снимали, четиримата не запомнили чантата на една от пейките в региона към градския парк. Жена я намерила и я взела със себе си. Жената е открита и издирена, а чантата с парите е конфискувана и следва да бъде върната на притежателите им ", описа районният представител на Министерство на вътрешните работи в Перник Венцислав Алексов.

При намирането на чантата е открито, че липсва доста дребна част от парите. Бързите дейности на полицията и щастливата развръзка развълнували притежателите ѝ, които не икономисали благодарностите си на чиновниците на реда.

Алексов заяви и че за по-малко от 2 часа е арестуван причинител на обир, станал рано тази заран. В центъра на града 16-годишен юноша, нападнал жена, като, блъскайки я на земята, ѝ издърпал чантата. В нея е имало имало 260 лв., персонални документи и мобилен телефон.

Парите са конфискувани от младежа, който е прочут на полицията и с други сходни действия, а чантата с документите и телефона са открити в региона на Кооперативния пазар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР