Борисов няма да бъде номиниран за премиер. “Аз няма да

...
Борисов няма да бъде номиниран за премиер. “Аз няма да
Коментари Харесай

Борисов няма да бъде номиниран за премиер

Борисов няма да бъде номиниран за министър председател. “Аз няма да съм измежду предлагате за министър председател. Бил съм три пъти – три за благополучие. Това разяснява  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  след консултациите при президента за сформиране на държавно управление.

“Половината парламентарна група  на ГЕРБ-СДС са  министри  и  доста бързо  може да бъде направен  проектокабинет “, изясни Борисов.

Не сме се разбрали за нищо не си казахме нищо друго , както те споделят   “стъпка по стъпка ”.  Най-доброто за България е коалиция  сред двете огромни партии Има и други разновидности, само че те са по-неработещи и по-слаби . Няма да има различен вид, до момента в който не се изчерпят всички благоприятни условия за коалиция сред двете огромни партии ”, изрично съобщи той.

И добави, че  са разискали бюджета, проблемите в него, това, че предходната година са харчили от ПВУ и в този момент отнякъде тези пари би трябвало да се върнат.

“Има една постановка  “Език мой – зложелател мой ” . Вчера видях тази  ненавист в Народното събрание . Тази  ненавист няма да ни докара до средата “, сподели водачът на ГЕРБ.

И прикани за още самообладание и внимание.

ПП-ДБ на съвещания при президента

Борисов няма да бъде номиниран за министър председател

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР