Борислав Сарафов е новият директор на следствието, като за неговата

...
Борислав Сарафов е новият директор на следствието, като за неговата
Коментари Харесай

Борислав Сарафов е новият директор на НСлС

Борислав Сарафов е новият шеф на следствието, като за неговата кандидатура гласоподаваха всички членове на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, след повече от два часа полемика.

Следствието било постигнало доста до момента, само че трябвало да има доразвиване, сподели Сарафов по време на чуването му. А обществото очаквало повече, както и самите следователи, които били с настройката за по-голяма натовареност. Сарафов добави, че потенциалът на следствието не се употребявал изцяло. Затова и трябвало да се разпореждат повече каузи на националното разследване - за данъчни и киберпрестъпления, да вземем за пример. С аргумент, че ще усъвършенства работата на следствието, Сарафов позволи опцията за вътрешна метаморфоза по отдели. Това обаче щяло да стане след общо заседание на следователите.

Конфликт няма, само че всеки би трябвало да си прави работата. И в случай че това не се случва, то би трябвало да му бива напомняно. Нещата би трябвало да бъдат казвани каквито са, уточни Сарафов и се разгласи за открит човек. Заради това, че беше в Народно събрание, основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила пристигна в края на чуването, единствено за гласуването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР