Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение

...
Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение
Коментари Харесай

НФСБ си смени името и махна Валери Симеонов

Борис Ячев е новият ръководител на Националния фронт за избавление на България/НФСБ/ - такова е решението на конгреса на партията, провел се в Златоград, оповестява пресцентърът на политическата мощ. НФСБ продължава напред с името " Силна България ".
Заместникът на Валери Симеонов е получил поддръжката на делегатите като " човек със сериозен политически опит, народен представител в три Народното събрание, пореден в работата си, взел участие във всички сполучливи борби на НФСБ ", се споделя в известието. 
Висшият конгрес е приел оставката на досегашния водач Валери Симеонов, който се отдръпва по лично предпочитание. Делегатите на конгреса единомислещо са приели доклада му за работата на управлението на НФСБ, на народните представители на партията в 44-то Народно заседание и представителите й в изпълнителната власт.
" Когато влязохме в ръководството минималната пенсия беше 164 лева Трудно, само че настойчиво за четири години мандат, макар съпротивата на ГЕРБ, успяхме да осъществим обещаното пред нашите гласоподаватели минималната пенсия да стане 300 лева ", е изтъкнал в доклада си Симеонов. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР