Борещият се в участие в Шампионската лига догодина тим на

...
Борещият се в участие в Шампионската лига догодина тим на
Коментари Харесай

Уест Хем подготвя сериозен удар по Евертън

Борещият се в присъединяване в Шампионската лига следващата година отбор на Уест Хем желае да притегли нов нападател до края на трансферния прозорец този месец. „ Sun “ твърди, че мениджърът на „ чуковете “ Дейвид Мойс си е харесал тарана на Евертън и Англия Доминик Калвърт-Люин.

Изданието обаче добавя, че „ карамелите “ са сложили цена от 60 милиона паунда за британския национал, което за момента възпира лондончани от това да насочат оферта. Въпреки това, в случай че желаната от Евертън сума се промени този месец или през лятото, те ще бъдат подготвени да за атака.

Сезонът на Калвърт-Люин не е най-успешния, защото националът на „ трите лъва “ беше преследван от травми, само че той към момента се счита за един от най-ярките млади британски нападатели.

„ Sun “ написа още, че клубът от Мърсисайд също обмисля да продаде и титулярния си вратар Джордан Пикфорд, само че сега те договарят с него за удължение на контракта му. Английският национал е един от играчите които могат да бъдат продадени, с цел да може „ карамелите “ да балансират финансите си.

Въпреки всичко, сега вратарят разисква изискванията по възможния си нов контракт, макар че това не би попречило да бъде продаден в бъдеще. Ако се стигне до съглашение сред Пикфорд и Евертън за новия договор, то тогава „ сините “ сигурно ще бъдат подготвени да продадат Калвърт-Люин, приключва изданието.

EXCLUSIVE: West Ham line up shock £60MILLION Dominic Calvert-Lewin transfer swoop |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР