Борещите се за своите места във Висшата лига на Англия

...
Борещите се за своите места във Висшата лига на Англия
Коментари Харесай

Тежки нули се надвисиха над Нюкасъл и Брайтън

Борещите се за своите места във Висшата лига на Англия – Нюкасъл и Брайтън, направиха нулево тъждество в финален мач от съботната стратегия в Англия. „ Чайките” преобладаваха в огромна част от срещата, а покрай гол бе резервата Аарън Конъли, само че прехвърлящият му удар бе изчистен от голлинията поради Фабиан Шер, който акробатично извади топката преди да влезе във вратата.

Това бе следващ мач на Нюкасъл Юнайтед, в който тимът не очарова пред не до дъно цялостния „ Сейнт Джеймсис Парк”. Анди Керъл пък се завърна в игра за „ джордитата”, влизайки като промяна за първи път от декември 2010-а година. Въпреки това нападателят на „ свраките” не съумя да спомогне с нищо за своя тим по време на десетминутния си престой на терена.

Нюкасъл пък към момента не може да вземе триумф вкъщи под управлението на Стив Брус и настроението у почитатели не е положително. Празните седалки на стадиона можеха да се видят на всички места, откакто тече митинг против Майк Ашли и апатичната игра, която демонстрира тимът.

Домакините имаха четири точни удара, само че всички бяха рутинно избавени от Мат Райън. Два от огромните шансове за тях бяха преди 80-ата минута, когато Мигел Алмирон насочи удар, само че стражът на Брайтън избави елементарно.

Изигралият свръхестествен мач за Левски – Станислав Иванов, бе определен от вас, читателите на GONG.BG за „ Играч на мача” след успеха над Славия с 2:0. Станислав Иванов подаде на Филипе Нашименто за първия гол, а малко по-късно означи и второто попадение, което на процедура подпечата „ синия” успех в Овча Купел.

С равенството Нюкасъл остана 17-и с пет точки, едно място над чертата, а Брайтън е 15-и с шест пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР