Борбата за поддържане на чист дом е истинска. Веднага щом

...
Борбата за поддържане на чист дом е истинска. Веднага щом
Коментари Харесай

Чистниците на зодиака: Тези 4 зодии поддържат най-чисти домовете си

Борбата за поддържане на чист дом е същинска. Веднага щом мислите, че сте завършили с почистването, ненадейно има различен съд, килим или плот, за които би трябвало да се погрижите, и преди да се усетите, се чувствате като че ли почиствате цялата къща изначало.

За някои хора поддържането на къщата чиста не е скучна работа, това е гений - и всичко това може да се дължи на зодията им.

Не би трябвало да ни изненадва, че методът, по който поддържаме домовете си, е отражение на нашия знак. Поддържането на дома ви скърцащо чист изисква доста упорита работа и дисциплинираност, тъй че в случай че сте в положение да се придържате към регламентирана рутина за разчистване без никакви подтикващи диалози или отсрочване, има огромен късмет да получите тази линия от вашия зодиакален знак.

Астрологът Катрин Гердес споделя кои зодии е евентуално да имат най-чистите домове въз основа на техните характери, само че в случай че вашата зодия не е в този лист, не се чувствайте зле - просто не е записано в звездите за вас.

Дева

Ако знаете нещо за Девите, знаете, че тяхната организираност ги предхожда, заради което земният знак си е спечелил купата на най-подредения знак в зодиака. „ Девите са известни със своя необикновен усет и изчерпателен разум и могат да клонят към перфекционизъм в дома “, споделя Гердес. „ Те в действителност ценят чистотата и домовете им нормално са подредени и спретнати, като всичко е на мястото си. “

Телец

Телците се стремят да живеят в разкош, заради което се отнасят към домовете си като към замък. „ Телците обичат удобствата и са склонни да основават домашна среда, която се усеща по едно и също време уютна и първокласна “, споделя Гердес. „ Техните домове са техните убежища и в случай че се откажете от проектите си, като цяло те са повече от щастливи да останат затворени в своето уютно и чисто пространство. “

Рак

Като пазител на зодиака, Ракът се усеща най-комфортно вкъщи, тъй че не е чудно за какво водният знак обича да поддържа пространството си чисто. Раците имат умеене да провеждат и най-хубавите вечери, тъй че съществуването на спретнат дом улеснява знака да се забавлява незабавно.

Везни

Везните избират всичко към тях да е естетически прелестно, което значи, че няма да бъдат хванати в разпилян дом - изключително техния личен. „ За Везните е значимо да живеят в комфортно жилище и това включва поддържането на всичко чисто “, изяснява Гердес. „ За раците е значимо средата да е комфортна, само че всичко да наподобява хубаво, приветливо и подредено за гостите им. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР