Боно, вокалистът на емблематичната рок група U2, изнесе концерт в

...
Боно, вокалистът на емблематичната рок група U2, изнесе концерт в
Коментари Харесай

Боно и The Edge изнесоха концерт в метростанция в Киев

Боно, вокалистът на емблематичната рок група U2, изнесе концерт в метростанция в украинската столица Киев, дружно със своя сътрудник от групата The Edge. Така музикантите желаеха да покажат с раздраната от война страна. Боно и The Edge, чието цялостно име е Дейвид Хауъл Евънс, извършиха хитовата ария на соул артиста Бен Кинг от 1961 година Stand By Me в метростанция " Хрещатик " пред аудитория от близо 100 души.

Това се случи по покана на президента на Украйна Володимир Зеленски, прецизира " Ройтерс ". Боно похвали Зеленски по време на концерта, заявявайки, че се бори за свободата на всички ни.
 Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин удвоява напъните си, не може да си разреши загуба 8 май 2022 | Руският президент Владимир Путин е надъхан да удвои напъните си в Украйна макар отслабващата атака...
" Вашият президент води света в идеята на свободата сега ", сподели Боно и продължи: " Народът на Украйна не се бори единствено за вашата независимост, вие се борите за всички нас, които обичаме свободата. "

В клип от осъществяването може да се види по какъв начин музикантите извършват Stand By Ukraine дружно с украинския артист Тарас Тополя и неговите съидейници от музикалната група Antytila. Според Pitchfork служат като бойци в отбраната на страната против Русия.



Любимците ни от U2 извършиха в границите на 40 минути няколко от своите типичен песни, в това число Desire, Bloody Sunday (една от най-откровено политическите песни на U2, ) и With or Without You, които получиха над десетки хиляди гледания в YouTube.

Stand By Me от Бен Кинг се счита за един от най-великите соул записи, записвани в миналото. Песента е разпространявана от починалия Сам Кук и произлиза от шлагера на The Soul Stirrers от 1961 година, Stand By Me Father.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР