Бонко Трифонов е избягалият затворник,излежаващ присъда вобщежитие от открит тип

...
Бонко Трифонов е избягалият затворник,излежаващ присъда вобщежитие от открит тип
Коментари Харесай

Ето кой е пандизчията беглец, вдигнал на крак полицията СНИМКА

Бонко Трифонов е избягалият пандизчия,излежаващ присъда вобщежитие от открит вид в Бойчиновци.

, той е избягал по време на работа на външен обект край Мездра в четвъртък..

От Министерство на вътрешните работи се обърнаха към жителите за подпомагане. Те разпространиха фотография и изложение на мъжа.

Мъжът е висок 160 см, с обикновено телосложение, тъмна коса, кафяви очите, приблизително дълга брада. Облечен е бил с мрачно яке и тъмна бейзболна шапка. Има информация, че се придвижва с жена на забележима възраст към 25-30 години, висока към 156 см, облечена в алено яке.



При спомагателна информация за търсения жителите могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

"Издирваниятмъж се отклонил от строителен обект в Мездра ", посочи за NOVA Сашка Андрекова от пресцентъра на Министерството на правораздаването.
Лишеният от независимост е в пандиза от 2011 г.с комулирана присъда за голям брой обири. През2019 г.е минал на по-лек режим, защото останало да изтърпипо-малката част от наказването си. От тогава е в общежитие от открит вид и има право да работи, с цел да съкратисрока за отнемане от независимост.

Собственикът на обекта в Мездра, на който лишеният от независимост работел, забелязал, че пандизчията го няма и уведомил управлението на пандиза. "По случая са сигнализирани структурите на Министерство на вътрешните работи, Окръжната и Районната прокуратура – Враца ", посочи още Андрекова.

По случаяе формирано досъдебно произвеждане, сподели представителят на Окръжната прокуратура въвВраца Елена Станева.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР