Бомбастична рокада в bTV предизвика голям отзвук в социалните мрежи.

...
Бомбастична рокада в bTV предизвика голям отзвук в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Христо Пъдев аут от Кой да знае

Бомбастична рокада в bTV провокира огромен отзив в обществените мрежи. Промяната е към този момент факт в новото предаване на медията – " Кой да знае ".

Голямата смяна в родния ефир се случва броени дни след старта на новото предаване. Във вторник вечер ефирът осиротя без едно от паметните лица на шоуто, което единствено за дни съумя да се настави в сърцата на доста българи. 

Всички към този момент знаем, че в предаването има три съществени настоящи лица – водещият Сашо Кадиев и водещите на двата състезаващи се тима Милица Гладнишка и Христо Пъдев. 

Да, само че това бе до вторник, когато се случи грандиозна смяна в ефира. Още в първите минути на шоуто тя бе обявена, с цел да може феновете да не си задават безкрайни въпроси. А мястото на Пъдев като капитан зае дамата на Краси Радков - Станислава.

Информацията бе поднесена в занимателния и любопитен звук на шоуто. 

А ето и какво гласи известието:

" Днес измежду нас няма да видим обичания ни Христо Пъдев той реши да се снима в огромен холивудски блокбъстър с Харисън Форд и да замине за Чукотка. Не се смейте, това е сериозен ангажимент – или това, или просто има зрелище довечера надалеч от София. Вие си изберете ", съобщи водещия типично в духа на шоуто. 

" Вие си изберете кое е вярното. Едно е несъмнено – за положително или за зло, ще забележим Христо Пъдев още веднъж ", сподели още Кадиев тъкмо преди да анонсира капитаните на тимовете. 

По традиция към този момент от седмици, единият тим бе предвождан от надарената актриса Милица Гладнишка, а вторият довечера бе воден от красивата брачна половинка на Краси Радков, която към този момент има опит като посетител в две излъчвания – Станислава, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР