Болоня обърна Кротоне с 3:2 в мач от 28-ия кръг

...
Болоня обърна Кротоне с 3:2 в мач от 28-ия кръг
Коментари Харесай

Антов изгледа от пейката обрата за своя Болоня срещу Кротоне

Болоня обърна Кротоне с 3:2 в мач от 28-ия кръг на италианската Серия А. Съставът на Синиша Михайлович губеше с 0:2 до почивката, само че след мощно второ полувреме обърна развоя на мача и завоюва с 3:2.

Валентин Антов още веднъж изгледа мача от пейката и не влезе в игра за Болоня. Българският бранител има единствено един мач за отбора след прехвърлянето си от ЦСКА през зимния трансферен прозорец.

Кротоне доминираше през първата част и се отдръпнаха с два гола задатък на почивката. Бразилецът Жуниор Месиас откри резултата в 32-а минута, а нигериецът Сими Нванкво направи 2:0 от дузпа осем минути по-късно.

Отборът на Болоня излезе видоизменен за втората част и натисна противника. В 62-а минута Родриго Паласио се пребори за топката в наказателното поле и изведе на празна врата Адама Сумаоро, който не сбърка и върна гостите в мача.

В 70-ата минута нидерландецът Джерди Шутен вкара майсторския гол с удар от придвижване пред дъгата на наказателното поле и изравни за 2:2. Попадението е първо за 24-годишния халф в Серия А.

Пет минути преди края Болоня стигна до трите точки след попадение на Андреас Сков Олсен. Датчанинът се разписа с добавка, откакто вратарят на Кротоне отрази шут на Паласио.

Болоня заема 10-о място в класирането с 32 точки, а Кротоне остава на дъното с 15 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР