Болните стави са много сериозен проблем. За жалост наистина много

...
Болните стави са много сериозен проблем. За жалост наистина много
Коментари Харесай

Природен лек за болните стави

Болните стави са доста сериозен проблем. За жал в действителност доста хора страдат от това. Не постоянно болежките са свързани с възрастта. Причините могат да са от много разнообразно естество.

Измъчват ли ви и вас непрекъснати болки в ставите? Омръзнало ли ви е досадните и безкрайни визити на разнообразни нагревки и процедури, които не са ви помогнали да решите този проблем?

За тази чудодейна рецепта се твърди, че е на баба Ванга и доста хора, които към този момент са я тествали, описват, че има чудесно деяние при ставни болки, написа уеб сайтът Actualno.com.

Освен това, рецептата оказва помощ при изтощеност, артрити и възпаления от всевъзможен темперамент. Тя е формирана единствено от естествени артикули, тъй че сигурно няма никакъв метод да си навредите или да се почувствате зле по някакъв метод. Опитайте я, ето и рецептата.

Необходимите артикули са следните:

- 30 мл. краве масло

- 30 гр. пчелен мед /желателно е този артикул да бъде домашен/

- 100 гр. тиквени семки

- 30 мл. рициново масло

Ако желаете да си извършите едновременно по-голямо количество от този вълшебно мазило, просто би трябвало да увеличите съразмерно съставките.

Ето и какъв е методът на подготвяне:

Първо би трябвало да смилате тиквеното семе и към него да прибавите рициновото масло и разтопеното краве масло. Последно се прибавя и медът и сместа се разбърква добре. Трябва да съхранявате получения артикул на хладно място. Може да го употребявате постоянно, когато ви изтезават болки в раменете, глезените, коленете, китките, лактите или пръстите.

Веднага щом намажете засегнатото място с този балсам, прикрепете добре парче марля, с цел да не се размества. Оставете да работи през цялата нощ. Ако контузията е от скоро, тя ще отшуми незабавно след първото намазване. Но, в случай че е от по-дълго време, ще би трябвало да деянията повече самообладание и да повтаряте процедурата до момента в който е належащо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР