Болезнена ревностПодслушвал съпругата и децата сиБизнесмен на 44 години от

...
Болезнена ревностПодслушвал съпругата и децата сиБизнесмен на 44 години от
Коментари Харесай

Пловдивчанин преби жена си с тенис ракета

Болезнена ревнивост
Подслушвал брачната половинка и децата си

Бизнесмен на 44 години от Пловдив грубо пребил с ракета за тенис брачната половинка си и майка на двете им деца. Поводът за следващия случай на домашно принуждение е, че дамата говорела по телефон, за който брачният партньор не знаел.

Зверството било осъществено в сряда вечерта. Пловдивчанинът се прибрал в дома си и заварил брачната половинка му да приказва по телефон, който той не е виждал. Последвал скандал, който прераснал в нечовечен побой. “Започнал да я бие с тенис ракета. В разследване на побоя дамата има голям брой хематоми, фрактура на две ребра, разкъсан далак, спукано тъпанче. Състоянието на дамата е тежко ”, сподели зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев. За благополучие децата не са станали очевидци на побоя. Те не са били в жилището по време на нападението.

Жената някакси съумяла да избяга от жилището и потърсила помощ при нейни приятелки, които я откарали в болница. Оказало се, че докторът, който е приел жертвата, към този момент се е срещал с нея. През 2018 година тя още веднъж била призната с контузии, само че твърдяла че е паднала по стълбите.

Разследването посочило, че брачният партньор е следял цялото си семейство посредством конфигурирани приложения на телефоните им за подслушване и проявление на местоположението. Той постоянно ги заключвал в дома си без тяхното единодушие, поради мъчителна ревнивост. зам.-районният прокурор Атанас Илиев. Той изрази терзание от зачестилите случаи на сходни закононарушения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР