Започват разпитите на свидетели и вещи лица по делото Дебора.В

...
Започват разпитите на свидетели и вещи лица по делото Дебора.В
Коментари Харесай

Започват разпитите на свидетели по делото „Дебора”

Започват разпитите на очевидци и движимости лица по делото „ Дебора ”.

В Районния съд в Пловдив ще бъде извършено следващото съвещание против подсъдимия Георги Георгиев. Той е притеглен като обвинен за три закононарушения – за породена с особена свирепост и по изключително непосилен метод за 18-годишната потърпевша Дебора, многостепенна междинна телесна щета, за насила и за закани с ликвидиране.

Делото ще бъде гледано в четири съвещания и при закрити врата, с цел да не бъдат оповестявани обстоятелства от интимния живот на двамата. На първите две дати - 31 май и 3 юни,  съдът ще разпита всички очевидци, а на вторите две - 5 юни и 26 юни - движимости лица, изготвили експертизи по случая. Първа за разпит ще застане потърпевшата Дебора Михайлова.

„ Очаквам правдивост през днешния ден, малко съм напрегната. Нямам какво да кажа на Георги Георгиев. С песента, която написах, желая да прикани дамите, жертви на принуждение, да не мълчат ”, съобщи Дебора преди съвещанието.

„ Познавайки обстоятелствата от цялото произвеждане, се колебая, че делото ще завърши с неоправдателна присъда за отговорното лице ”, сподели пред юристът Делян Славов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР