Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев изглежда, че отново се

...
Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев изглежда, че отново се
Коментари Харесай

Ексклузивно! Кубрат Пулев се събра с Андреа

Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев наподобява, че още веднъж се е събрал с дългогодишната си половинка и фолкпевица Андреа, написа " България през днешния ден ", циитиран от Sportlive.bg.
Новината е била доказана от поданици на Пловдив, които са забелязали двойката дружно в града под тепетата.
Двамата са пристигнали в Стария град и са отседнали дружно в локалния грандхотел. Докато боксьорът уреждаше бизнес каузи, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето, написа още изданието.
" Изглеждаше доста щастлива и удовлетворена ", удостовери четец на “България през днешния ден ”.
Както е известно, двете звезди се разделиха по-рано през годината. По-късно Пулев съобщи в особено изявление, че му е тъжно за раздялата . “Мъчно ми е за Андреа. Тя е доста готин и същински човек, изля душата си Пулев. - За да се съберем, би трябвало да има смяна в хората. Те мъчно се трансформират. Има разновидности. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че от самото начало съм давал всичко от себе си. И то не беше по никакъв начин малко ", разяснява Пулев преди време.
Припомняме, че братя Пулеви приготвят боксова галавечер в Пловдив, на която ще се боксира Тервел Пулев. Най-вероятно престоят на Кобрата в града е обвързван с организацията на боксовата вечер в зала " Колодрума ".
А по кое време и против кого ще се боксира Тервел в Пловдив - четете в този материал на SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР