Боксьорът Томи Фюри сподели снимка, на която лежи в болнично

...
Боксьорът Томи Фюри сподели снимка, на която лежи в болнично
Коментари Харесай

Томи Фюри споделя тайна здравна битка, докато се подлага на операция, и публикува актуална информация от болничното легло

Боксьорът Томи Фюри показа фотография, на която лежи в болнично легло, до момента в който разкрива по какъв начин се оправя с тайната си здравна борба.

На фотографията, оповестена на страницата му в Instagram, ръката му е увита в марля. Той обаче изглеждаше в приповдигнато въодушевление, до момента в който се облягаше на болничното легло и се усмихваше на камерата. Той написа в надписа: „ От 2019 година се занимавам с пострадване на ръката, за което в никакъв случай не съм говорил/споделял онлайн.

„ От третата ми професионална борба се пробвам да се оправя с тази контузия, тренировки и борби посредством мощна болежка, която постоянно ме караше да не мога да употребявам дясната си ръка. През последните четири седмици от последния ми лагер упражнявах единствено с лявата си ръка до вечерта на борбата.

„ Тази заран се подложих на интервенцията, която отлагах от години, защото знам, че това е единственият метод ръката ми да заздравее и да продължа напред с моята боксова кариера. Вълнувам се за моето пътешестване за възобновяване и съм толкоз подготвен да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР