Боксово величие @daisylang1, жената-боец пионер, възвелича в профила си българката

...
Боксово величие @daisylang1, жената-боец пионер, възвелича в профила си българката
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се пусна с нашата Дейзи Ланг

" Боксово великолепие @daisylang1, жената-боец пионер ", възвелича в профила си българката ирландският войник. " Беше ужасно да те срещна шампионе @thenotoriousmma! Благодаря ти за поддръжката за maxfight и за всички надарени български бойци в родния ми град София, България ", отговори на профила си завърналата се от Щатите Деси Кирова.

Дейзи Ланг изгледа шоуто в компанията на Александър Красюинг - управител на международния първенец Александър Усик и на Красимир Инински, президент на боксовата федерация. Българката и ирландския войник се познават задочно от общите им другари - братята Арнолд и Патрик Шварценегер, а вторият е и юрист на Конър Макгрегър. За първи път обаче Дейзи и ирландецът се срещат точно в София по време на боевете. " Отложих пътуването си на 19-ти октомври за Щатите, с цел да поддържа всички български бойци и другари. Шоуто, извършено от MaxFight в моя роден град София, беше ужасно ", показа страстта си Дейзи Ланг.
Реклама
35-годишният ирландец е някогашен професионален ММА войник и боксьор, както и някогашен първенец в лека и полулека категория на Ultimate Fighting Championship. През 2016 година доближава до № 2 в ранглистата на UFC за най-хубав войник без разлика в категорията. Има записани доста върхове, които му носят и положителни облаги. Неслучайно е определян като " машина за пари ". Макгрегър е най-скъпоплатеният състезател в света за интервала 1 май 2020 – 1 май 2021 година със Щатски долар 180 млн., следван от Лионел Меси ($130 млн.), в класацията на " Форбс ". Снимки Личен списък на Дейзи Ланг
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР