Боксовият мач за три от титлите в тежка категория между

...
Боксовият мач за три от титлите в тежка категория между
Коментари Харесай

Джошуа - Пулев може да се проведе без публика

Боксовият мач за три от купите в тежка категория сред първенеца Антъни Джошуа и наложителния кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев би трябвало да се организира, даже това да значи на трибуните на стадиона на Тотнъм в Лондон да няма фенове. Предложението идва от промоутъра на Кобрата - Джон Уърт.

Първоначално двете страни се договориха срещата да се организира на 20 юни, само че поради пандемията от ковид в международен мащаб, тя беше отсрочена. Според щаба на британеца, нова дата към момента няма, до момента в който Пулев загатна, че мачът може да се организира на 25 юли.

" Все още по стадионите в Европа се играе футбол, Световната федерация по кеч организира борбите си за телевизионни фенове, в Германия възнамеряват възобновяване на сезона, в бейзболната лига разискват смяна, с цел да стартират да играят. Хората имат потребност от развлечение и съответно от спорт, който беше замразен прекомерно дълго. От COVID-19 може да вдигнете температура, само че ще полудеете, в случай че не се грижите за психологичното си здраве. Спортът е доста значим за обществото, тъй като разсейва хората от вируса ", съобщи Уърт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР