Божанков обяви истинската причина за промяната в правилника на НС,

...
Божанков обяви истинската причина за промяната в правилника на НС,
Коментари Харесай

Цончо Ганев заплаши Божанков със запис на гей оргия след реплика за сина му

Божанков разгласи същинската причина за смяната в правилника на Народно събрание, която приключва ротацията и по този метод депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев повече няма да е неин ръководител. " Има ли проруската партия " Възраждане " някаква взаимозависимост от Русия? Представлява ли проруската партия " Възраждане " риск, в случай че оглави тази комисия? ", попита риторично депутатът от Политическа партия. И уточни, че няма по какъв начин човек, който е съжалил, че Путин не е направил блицкриг в Украйна, да оглавява комисията за спецслужбите.

" Как може да се има доверие на политическа мощ, излъчила подобен представител? ", възмути се той, като уточни, че нашите евроатлантически сътрудници няма да ни имат вяра. Божанков реагира и на имотната тема, зачекната от Ганев, като напомни за покупката на жилището на сина му. " Цончо Ганев приказва по всякви други тематики, само че не и по тематиката на дебатите. Явно той има опит с имотните покупко-продажби. Говоря за жилището на сина му, Силвестър май се споделяше. Всички знаем по какъв начин е платен този апартамент и господин Ганев има опит в тези далавери ", отвърна на удара Божанков. Репликата предизвика депутата от " Възраждане ", който откри, че Божанков има фиксация в неговото семейство. " В остарялата постройка на Народно събрание лицето Божанков си разреши да призове всички контролни органи да стартират незабавна инспекция на Ганев, тъй като еди какво си направил. Полюциите на Божанков по отношение на мен и фамилията ми да бъда разследван и преследван. Вместо да разяснява фамилията ми, същото това лице да излезе и да разяснява, че има видеозаписи на гей оргии, в които взе участие и той ", провикна се Ганев от трибуната, а водещата съвещанието Росица Кирова изключи микрофона. Божанков не репликира, само че Тошко Йорданов продължи офанзивата. " И аз го чух тоя слух за клипа, само че доколкото знам, не е било оргия, а е бил самичък с различен мъж ", сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ. Депутатът разгласи, че по " Чаталджагейт " Асен Василев е бил наказан от негов съучастник, а след 5 декември насам община Горна Оряховица е получила 48 млн. лева за два плана, откакто зам.-кмет по финансите е станал братовчед на Явор Божанков. " А, честито, Божанков, честито на бизнеса на татко ти ", сподели Тошко Йорданов. Той заключи същинските претекстове за премахването на ротацията при управлението на комисията за службите с репликата: " Пеевски зя като чобанин от първия ред по мен, по Костадин и по-късно вършиме наказателна акция. Ама хората не са идиоти и схващат какво вършиме ".

" Това е обикновено за една тоталитарна страна, тъй като ГЕРБ, каквито и да са били, не се е случвало по време на 12 години тяхно ръководство, което си разрешава розовият комсомол ", заключи и Цончо Ганев във връзка поправката " Дренчев ". " Прислугвахте му, и през вчерашния ден, и през днешния ден, и по-нататък ще го вършиме ", сподели той за ПП-ДБ и водача на ПГ на Движение за права и свободи. " Жалки сте, нито пантеон, нищо няма да имате, вие сте нещо, което ще изчезне ", заключи Ганев.

По време на дебатите за комисията предходният й ротационен ръководител Бойко Рашков отсъстваше от пленарната зала. Той гласоподава по-рано на съвещанието на правната комисия срещу решението на сътрудниците си от болшинството, несъгласен с отпадането на ротационния и паритетния принцип. " Аз не знам какво се случва с него, тормозя се за него, тъй като вие сте една незаконна тайфа ", сподели от трибуната Костадин Костадинов по адрес на Рашков.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР