Богомил Бонев посече френския президент Еманюел Макрон в своя нов

...
Богомил Бонев посече френския президент Еманюел Макрон в своя нов
Коментари Харесай

Богомил Бонев посече френския президент: Макронски мърляч!

Богомил Бонев посече френския президент Еманюел Макрон в своя нов пост, като го назова Макронски мърляч. „ Как можа един да измисли, че сме франкофонска страна! “ Така подлага на критика френския президент някогашният ни вътрешен министър.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Как можа един да измисли, че сме франкофонска страна!
Със настоящето хюбне отпред сме несъмнено франкоФобска страна.
Ма то целия свят им стана франкофоби.
Макронски мърляч.

 

 

Френският президент Еманюел Макрон удостовери в изявление, оповестено довечера от вестник „ Паризиен “, че „ в някакъв миг “ сухопътни интервенции в Украйна с присъединяване на Запада може би ще са нужни. Това съобщи Франс прес.

„ Може би в даден миг – не го желая, няма да поема самодейност за това – ще се наложи да има интервенции на терен, каквито и да са те, с цел да се противопоставим на съветските сили “, сподели Макрон.

Той е дал изявлението през вчерашния ден, след завръщането му от Берлин, където се срещна с водачите на Германия и Полша.

„ Силата на Франция е в това, че можем да го създадем “, сподели Макрон.

Президентът на Франция предизвести по-рано, че Европа не би трябвало да бъде „ слаба “, тъй като войната на Русия може да не остане единствено в рамките на Украйна и може да ескалира, предадоха Франс прес и Ройтерс. Той съобщи още, че в случай че Русия завоюва войната си против Украйна, престижът на Европа „ ще бъде редуциран до нула “.

„ Ако обстановката се утежни “ в Украйна, „ би трябвало да сме подготвени и ще бъдем подготвени да вземем нужните решения, тъй че Русия в никакъв случай да не завоюва “, прикани в изявлението френският президент. Той акцентира, че сигурността на французите минава през „ провалянето на Русия “ във войната. Онези, които слагат „ ограничавания “ за поддръжката за Украйна, „ избират провалянето “, предизвести Макрон.

Френският президент към този момент намерено показва, че в даден миг западни войски могат да бъдат изпратени на украинска земя против съветския агресор, който към този момент трета година води пълномащабна война против Украйна.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР