Богатството на Илон Мъск, основател и главен изпълнителен директор на

...
Богатството на Илон Мъск, основател и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Мъск обедня с 20 млрд. долара след признанието за Аспергер

Богатството на Илон Мъск, създател и основен изпълнителен шеф на Tesla ( " Тесла " ) и SpaceX ( " СпейсЕкс " ), е намаляло с над 20 милиарда $ след присъединяване му в телевизионното шоу " Събота вечер онлайн ", заяви в електронното си издание сп. " Форбс ".

В предаването, че страда от синдрома на Аспергер - психологично разстройство от аутистичния набор, характеризиращо се с компликации в социализацията и с нестереотипно държание. Той описа също за бизнес проектите си и отношението си към криптовалутите, една от които назова " машинация ".

Преди присъединяване богатсвото на Мъск се оценяваше на 166 милиарда $. През миналата седмица обаче цената на акциите на " Тесла " е намаляла с 15 % (към вчерашната сесия на Уолстрийт), което е довело до обща загуба от 20.5 милиарда $.

Въпреки това Мъск остава третият най-богат човек в света.

По-рано тази седмица милиардерът съобщи в Туитър, че " Тесла " към този момент няма да приема биткойни като платежно средство за колите си, въпреки преди този момент сходно желание. Това стана, макар че самият той в най-популярната криптовалута в света. Според в. " Уолстрийт джърнъл " дейностите на Мъск са засилили съмненията на котировките на компанията
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР