Богатият любовник на поп фолк певицата Мария се бави да

...
Богатият любовник на поп фолк певицата Мария се бави да
Коментари Харесай

Потъва ли Мирослав? Не е истина как се изцепи Мария за любов...

Богатият ухажор на поп фолк певицата Мария се бави да постави венчалната халка на пръста й. Попитана в „ Забраненото шоу на Рачков “, където гостува, изпълнителката много се поколеба по какъв начин да отговори. Накрая изръси: „ Положението е плаващо “. Миньончето обаче не пропусна още веднъж да подсети за годежния пръстен, който приятелят й подари преди няколко седмици. В последна сметка се оказва, че казусът е доста елементарен - Миро към момента е женен.

Впечатление направи и тоалетът на певицата, написа " Хотнюз ". Не за първи път Мария скандализира с облекло, само че този път мина границата, откакто се появи разголена минути след 20.00 часа, освен това в частта на шоуто, отдадено на обичано детско предаване. Брюнетката си спомни по какъв начин изпълнявала песни на Лили Иванова в предаването „ Като лъвовете “ и даже запя.

Водещият Ники Априлов показа, че в шоуто е почнал пътят на доста от днешните звезди, измежду които оперната прима Соня Йончева, режисьорът Явор Гърдев, певицата Йоана Захариева – Йоко, актрисите Луиза Григорова – Макариев и Невена Калудова и доста други. Специална изненада бе появяването на поп-фолк певицата Мария и оперния артист Велин Михайлов, също участници в „ Като лъвовете “. Мария бе съпроводена от Мирослав, който седеше в публиката и не сваляше взор от миньончето, облечено или по-скоро съблечено в сутиен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР