БОЕЦ“ лично преди три седмици сезирахме министър Калина Стоянов с

...
БОЕЦ“ лично преди три седмици сезирахме министър Калина Стоянов с
Коментари Харесай

Георги Георгиев от „БОЕЦ“: Полицаят, заплашвал министър Тагарев, е путинист и фен на ЧВК „Вагнер“

„ БОЕЦ “ персонално преди три седмици сезирахме министър Калина Стоянов с тези данни. Сигналът е за съответен чиновник на Министерство на вътрешните работи – Цветан Велински , пълководец на отряд към „ Специализирани полицейски сили “-СДВР и неговата съпричастност към паравоенната терористична организация ЧВК „ Вагнер “, както и обществени закани към военния министър Тодор Тагарев и против „ БОЕЦ “.

Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria водачът на Гражданско съдружие „ БОЕЦ “ Георги Георгиев.

По неговите думи въпросният чиновник в системата на Министерство на вътрешните работи разгласява от време на време материали в поддръжка на Русия и Путин във войната против Украйна , както и апели за така наречен „ национален съд “ и убийства без съд и присъда.
Това е служителят на Министерство на вътрешните работи, който ме арестува по време на митинга против ЦИК.
Георги Георгиев, водач на Групово дело „ БОЕЦ “

„ Стотици са неговите постове “, посочи Георгиев.

„ Части от видеоматериалите съдържат фрагменти, в които този чиновник на Министерство на вътрешните работи и негови сътрудници са с тениски на „ Вагнер “ и техните отличителни знаци, телефоните им също са със стикери на „ Вагнер “, уточни още той.

Калин Стоянов смачка случая и поради това сезирахме Денков. Нито прокуратурата, Министерство на вътрешните работи или ДАНС ни потърсиха, макар че сме показали, че можем да предоставим още информация “, разяснява Георгиев и прикани за митинг довечера против полицейското принуждение и оставка на вътрешния министър.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР