Боби Турбото и съпругата му - Калина Крумова, които изненадаха

...
Боби Турбото и съпругата му - Калина Крумова, които изненадаха
Коментари Харесай

Меден месец като от приказките: Боби Турбото заведе Калина Крумова в Рим

Боби Турбото и брачната половинка му - Калина Крумова, които изненадаха всички, като споделиха освен, че са дружно, само че и че са сключили сватбен съюз, към този момент са се впуснали в сватбеното си странствуване.

От изявленията им в мрежата излиза наяве, че артистът е решил да заведе обичаната си в Рим. В момента двамата се любуват на историческите забележителности и сигурно са се отдали на сантиментални вечери и неповторимата италианска кухня.

Първите фрагменти, които младоженците споделиха в Инстаграм, бяха от Колизеума, като Боби Турбото прояви типичното си възприятие за комизъм:

"Дойдох, видях, победих... и слънчасах “, написа той към фотографията си, на която театралничи, облечен напълно в жълто, пред забележителността.

Калина от своя страна подходи доста по-романтично към посланията, като първият ѝ кадър е черно-бял, а към него показа следното:

"Много магия има в черно-белите фотоси. Романтика, ентусиазъм, съвършенство. Взимат цвят, само че дават… чудо, фикция, ретро нотка. Обожавам ги. Почти колкото Рим. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР